Nieuws

Fondsen

Agenda

Realisatie Dorpshuus wordt mede mogelijk gemaakt door o.a.:

Oranjefonds, VSBfonds,Rabo cooperatiefonds,Skanfonds,Hulpfonds de Berkel en Woningbouwvereniging "Ijsseldal wonen". Kijk eens op hun website voor hun activiteiten of steun hun initiatieven !!


banner VSB FondsExpositie

Overig

Foto Expositie Michael Rhebergen in Hoeflo

Freelance documentaire fotograaf Michael Rhebergen exposeert deel van zijn werk 'The importance of Weaving'in ons Dorpshuus. De oud-Harfsenaar werkt voornamelijk aan projecten in het buitenland waarbij Latijns-Amerika zijn voorkeur heeft. Zijn werk richt zich vooral op de sociale-culturele context van inheemse culturen. Op zoek naar verhalen van mensen die normaal niet gehoord worden, waarbij fotografie het middel is om het verhaal mee te vertellen. De foto expositie 'The importance of Weaving is ontstaan in samenwerking met Trama Textiles, een ontwikkelings-organisatie uit Quetzaltenango, het Westelijke Hoogland in Guatemala.Naast deze foto-serie is er ook een boekje gemaakt welke in Hoeflo verkrijgbaar is. Een boekje kost € 16,50 waarbij € 10,00 rechstreeks wordt gedoneerd aan de vrouwen van Trama Testiles. De expositie is te bezichtigen op maandagmiddag van 14:00-16:00 uur en de maandag- dinsdag- donderdagavond tijdens de openingsuren van Hoeflo. Voormeer informatie www.michaelrhebergen.com.U kunt zich hier aanmelden op zijn nieuwsbrief en op de hoogte blijven van zijn reizen en verhalen. Hieronder ziet u enkele van zijn foto's

Sjoelclub 'Het snelle Schijfje'


Ja, er wordt heftig gesjoeld in Harfsen.Iedereen weet wat sjoelen is. In veel gezinnen is (nog) een sjoelbak aanwezig. Maar samen sjoelen is veel gezelliger. Inmiddels zijn de sjoelers een paar keer vrijblijvend bij elkaar geweest en het enthousiasme groeit per keer. De naam voor de sjoelclub was snel gevonden: Sjoelclub Het Snelle Schijfje - er wordt fanatiek gespeeld, de schijven springen soms uit de bak! Hoewel ze graag willen winnen , doen ze niet mee aan officiële wedstrijden. Het blijft een gezelschap spel, maar de officiële regels worden wel toegepast. Sjoelen is een gemoedelijke sport, Iedereen in Harfsen mag meedoen. Ze spelen op maandagmiddag van 14:00-16:00 uur in de kantine van Hoeflo. Voor deelname kunt u zich opgeven bij Henk KLein Brinke, tel 0573-431781 of bij Arjan Meijerink, tel 0573-431591. Kom gerust een keer kijken of doe een keer mee.

 

Sjoelen, een spel voor iedereen, een sport voor iedereen!

Deze site is ontworpen door Joanne Onis © 2016